Det mesta är faktiskt ogjort…

Jämför vi vår vardag med måna andra Européers så är det stora skillnader. I till exempel i Italien där var fjärde lärare nu får gå då det inte finns pengar till löner. I Storbritannien är arbestlösheten enorm och i Grekland är hela statsapparaten i omvälvning. Vi i Sverige har god ekonomi och fler har fått jobb. Och skiljer ut oss i Europa. Det har blivit lite enklare att driva företag och flera steg har tagits för att vi ska bli mer hållbara med förnybar energi. Men för den skull så är allting inte bra. Det finns så mycket kvar att göra, så många utmaningar att hantera och det roliga är att det mesta är ogjort.
Det finns så mycket som vi behöver ta tag i och det jag ser som det viktigaste är jobben! I den utmaningen ligger också skolan, utflyttning från landsbygden och företagens villkor. Ett annat viktigt spår är miljön och klimatet. Klimatet påverkas vi av vart vi än befinner oss i världen som tyfonen i Filipinerna och den storm vi drabbades av i helgen som gick. Det finns så mycket att göra…..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.