Äntligen kyla

Härligt att vi fått känna av en rejäl vinterkyla. En sån där kyla som mördarsniglar, fästingar och andra kryp inte gillar. Ser hur växthuset fryst ihop och börjar scrolla frökataloger och längta efter sommaren. Det hör året ska vi göra ett särskilt kålland en bit ifrån de andra vi odlar. Tänk att steka sin egna Brysselkål nästa jul!

Det blir dock lite svårt att planera resegarderoben den här veckan då vi har -32 i Badviken ikväll och ser ut att bli runt noll i Stockholm i veckan. Yllet måste kompletteras med andra material helt enkelt.

Den hör veckan inleds Västerbotten på Grand som du kan följa hela veckan via webbsändningar på www.regionvasterbotten.se
Vår dotter LOTTAKarin är nominerad till Västerbottenspriset och vi håller tummarna så de blir blå. Hon skulle verkligen ha nytta av 30 000 kr för att fortsätta att utveckla sin restaurang www.restaurangsocialize.se

Det här året har jag hjälpt till med föreläsare och deltagare i diverse paneler. Jag tror det kommer att bli kanonveckor framåt där AC får den uppmärksamhet vi gjort rätt för. I så mycket så visar Västerbotten framfötterna och det behöver synas, spridas och marknadsföras.
De åtta inlandskommunerna har en egen dag på tisdag med ett mycket bra program. Det blir kul att se om de tillsammans kan komma fram till samarbeten för utveckling som verkligen tar milasteg, jag håller tummarna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.