Norrland i ett hållbart Europa

Idag är det Europaforum för Norra Sverige i Sundsvall Bill du hänga med så gå in på den här länken då konferensen sänds på webben: Glöm inte att berätta för alla dina vänner att de också kan delta i konferensen genom länken: http://livechannel.se/lvn-tema/livestream/europaforum-xx-norra-sverige-21-februari

Jag kom hit inatt efter en lång dag i både Norrbotten och Stockholm. Pratade på frukost med gamla bekanta som berättade att EU-kommissionär Cecilia Malmström varit jättebra igår och börjat ditt tal med , förstår ni att människor svälter?

Ser fram emot hennes deltagande idag liksom Fredrik Fedeleys, han är även han klarsynt och klok och ser vilja utmaningar Europa står inför med hit om både matbrist, ekonomisk ruin, fascism och klimathot.

Vi diskuterar också idag valet till EU-parlamentet och norra Sveriges möjligheter till utveckling under nya programperioden 2004–2020. Själv är jag involverad mest i
De transnationella programmen och kan dem bäst. Men strukturfonderna i stort ger oss väldiga resurser att nyttja klokt och långsiktigt. Blir intressant att lyssna av hur resonemangen går.

Läs mer om konferensen på www.europaforum.nu
Följ konferensens twitterflöde: #efns
Facebook: www.facebook.com/EuropaforumNorraSverige

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.