Pengar+kunskap= framgång

Jag berättade häromdagen i min blogg om de pengar som nu finns för att jobba med lokal utveckling, stärka små företag, driva på lokala tillväxtarbeten och skapa ett samhälle som utvecklas och växer.
Akademi Norr hakar nu på med en utbildning för att lära ut hur man kan göra för att starta projekt och utvecklingsarbeten. En perfekt matchning mellan kunskap och resurser. Kursen riktar sig till dig som jobbar med såna här frågor.

Så här skriver akademi Norr på sin hemsida:

Med start i mars 2014 kommer SLU i samarbete med Akademi Norr att ge en uppdragsutbildning för dig som arbetar med landsbygdsutveckling. Kursen syftar till att ge dig konkret stöd i det arbete du redan gör, både genom att ge dig teoretisk grund och kollegialt utvecklingsstöd för ditt praktiska arbete. Kursen löper över ett drygt halvår och innehåller 5 träffar med lite olika teman, varav en studieresa till Gotland på träff 2, och en videokonferens. Kursstart ligger två veckor före första träff då du får ut studiehandledning och litteraturen till första träffen. Träff 3 samordnas med Akademi Norrs konferens i Kramfors kring regionala utvecklingsstrategier.

Så här ser tider och platser för träffarna ut:

1. 25-26/3 Lokal utveckling – Människa och bygd (Lycksele)
2. 18-20/5 Lokal ekonomi – Företagsamhet och näringslivsdynamik (Gotland)
3. 18-19/6 Utvecklingsstrategier för regional utveckling – konferens (Kramfors)
4. 9/9 Politik i praktiken – via videolänk
5. 14-15/10 Lokal mobilisering – kommunikation och förändring (Jokkmokk)

Se mer på www.akademinorr.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.