Ljuvlig sommarvecka i Vilhelmina

Veckan som gick var jag ledig, alldeles själv då hela familjen i övrigt jobbade. Jag har hunnit så mycket av sånt som jag tycker är viktigt. Som att vara med min mamma på utflykt upp till Heligfjäll och hälsa på släkten och hinna umgås med mina systrar. Har dessutom hunnit städa skogen efter Hilde och röjt skog i stugan i Västansjö.

I fredagsnatten var ci ute och rodde på Sjön och natten var magiskt vacker som en midnattsolsnatt alltid är. En sån natt som man vill att alla ska få uppleva någon gång i sitt liv.

Nu är det Almedalsveckan och politiken ska diskuteras och frågor lyftas fram. En vecka då väldigt mycket händer för en politiknörd som mig. Men sen blir det semester på riktigt och alla barn kommer hem, då är det sommar på riktigt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.