Ett Norrlandsmanifest!

Jag är i helgen på Centerpartiets valkonvent och känner mig så mallig, stolt och glad över de valmanifest som vi nu kan presentera fullt ut. Det har varit lite hemligt innan konventet och vi har fått hålla tillbaka några svar på frågor som om Norrbottniabanan, återföring från vattenkraften, service på landsbygden och annat som är lite hett. Men nu kan vi slå på trummor och tuta i trumpeter för manifestet är ett manifest för Norrland, för landsbygden och för hela landet. Jag är så glad över detta.

Vi utgår från alla människors lika rätt och värde som den jordmån som all vår politik växer ur. För oss innebär den närodlade politiken att vi tar strid för din rätt att välja din väg i livet, vad du vill jobba med och var du vill bo i hela landet. Att du ska ha rätt till likvärdig sjukvård oavsett om du bor i Skellefteå centrum eller i Heligfjäll. Att du ska få välja den skola du tycker är bäst till dina barn, som den skola som finns närmast i byn och att du som äldre ska ha rätt till ett värdigt liv och själv få bestämma om din vardag.

Vårt löfte till dig är att med en röst på Centerpartiet kommer du att få en modig och engagerad kraft för en hållbar framtid. Vi lovar att jobba ihärdigt för fler jobb, för fortsatta resultat för en bättre miljö och för livskraft i hela Sverige och hela Norrland. Det är det vi kallar för en närodlad politik..

Du hittar mer om vår politik på centerpartiet.se

En kommentar

  1. €dor

    Jag tror mycket på elbilen som Annie utlovar. Speciellt här i Inlandet och glesbygden där pumparna lyser med sin frånvaro. Vad tror du?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.