10 dagar kvar och det går stadigt uppåt!

Igår var jag och Min man och röstade just efter kl ett då vallokalen öppnade. Det var kö till valförättarna och enligt de som satt och tog emot rösterna hade nästan 500 hade redan varit och röstat. På väg in så träffade vi tre andra par och stod och pratade lite. Det var kul att prata lite kring valet och hur det ska gå. En av dem sa, ”-ni får det nog rätt så fullt upp då ni nog tar över både i kommunen och landstinget”. Det var ju kul att de trodde det.

När jag åkte tillbaka till jobbet så tänkte jag på det de sagt. Ja tänk så kan det faktiskt bli. Tänk så härligt! En helt ny färdriktning, en helt ny anda och helt andra möjligheter för medborgarna.

Jag blev faktiskt lite pirrig i magen. Jag har bara jobbat på och inte hunnit tänka den tanken. Jag ahr förutom jobbet sen på lediga stunder jobbat på för att få ut både den politik jag och mitt parti vill genomföra, dela ut material i brevlådor, skriva insändare (som sällan eller aldrig kommer in i tidningarna), sprida budskap i sociala medier och stå i valstugan, prata med människor jag träffar och vara med på debatter.

Vi i oppositionen har inte några politiker med halvtids eller heltidsarvoden, alla har ett vanligt jobb Åxå, så det blir långa dagar.

Känslan inför valet är jätteskön. Det känns väldigt bra, partiet ökar i alla mätningar och vi har väldigt kul när vi jobbar på.

Nu är det 10 dagar kvar innan vallokalerna stänger. Jag kommer inte att vara hemma sista veckan inför valet tyvärr. Ska jobba med andra saker innan och just efter valet. Så nu får jag pinna på för att få ut det sista innan jag åker. Du som vill prata md mig är välkommen till torget i Dorotea imorgon 14-17, till torget i Vilhelmina på lördag mellan 11-13 och till Åsele på måndag efter kl 14 där jag finns till hands för er väljare. Ni kan även ringa mig på 070-371 49 09 eller maila [email protected]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.