Har du inte läst MAx?

Har du inte läst Max blogg om samarbete kommun landsting så borde du göra det nu.
Här är den.

Den berättar sanningar till skillnad mot det jag hörde i lördags på torget. Där S försöker berätta om en förträfflig utveckling i de områden som landstingen ansvarar för. Ett desperat försök att föra väljare bakom ljuset. Men folk är klokare än så. Folk ser och upplever något helt annat då det gäller vården i inlandet, än det S proklamerar. Det är därför så bra att Max som kan insidan berättar hur det ser ut.
Själv hoppas jag på att få väljarnas förtroende att komma in i landstinget och dess styrning då jag tror att jag kan göra nytta för inlandsborna från insidan i Landstinget. Jag finns på Centerpartiets lista i västra valkretsen längst upp.

2 kommentarer

    • Maria Kristoffersson (inläggsförfattare)

      Det du står och säger stämmer inte det människorna i Dorotea, Åsele upplever. De säger att akutplatserna på Bergvattengården inte kan kallas akutplats då det är en plats på ett äldreboende. De säger även att akutbilden inte alls går att jämföra med en ambulans. De sanningar du och Peter Olofsson sprider måste granskas och ifrågasättas. Åk själv ut till Åsele och Dorotea och se med egna ögon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.