Må demokratin segra!

De här sista dagarna före valet så jobbar jag för Centerpartiet i den nationella kampanjen för att få de sista viktiga rösterna. Alliansens partiledare har idag varit på en turné där jag var med och riggade för Göteborg. Sjukt mycket folk och så många som kommer fram och vill prata om Annie och hur väl hon fört sig i debatterna. Hur de uppskattar att vi sätter jobben i små företag främst och om att vi vill väga miljö med tillväxt och att vi verkligen lägger förslag som gagnar landsbygden. Jag trodde inte att landsbygd skulle vara så hett i stan, men jag hade fel, många lyfter dem frågan och säger att vi är de enda parti som förstår.
Imorgon åker jag till Stockholm och blir kvar där ett par dagar. Så imorgon kväll efter jobbet är klart ska jag vaka in valresultatet tillsammans med mina kompisar i partiet och partiledningen. Kommer troligen att vara sjukt trött.

Jag vill tacka er alla som. Engagerat er, som jobbat dag och natt i demokratins tjänst och för alla er som skickat uppmuntrande sms, meddelanden och mail.

Jag känner en stark tro att det här valet kommer att gå vår väg både i Landsting, i kommunen och även på riksplanet. Det är för osäkert vad man får om man röstar på de rödgröna nationellt, det är för stora skillnader i deras politiska krav och jag tro folk känner en otrygghet i det.
I kommunen tror jag att Annika är en vinnare och i Landstinget tror jag att folk vill ha en likvärdig vård.

Så lycka till alla som engagerat er för demokratin och må den folket gillar mest vinna. Lycka till alla!

2 kommentarer

  1. Roland Lindholm

    Ja du Maria jag såg upp till dig under Vojmådebatten men sen har du förbrukat ditt förtroände för mig,Med din medverkan till månggifte.Detta drog ner dig som person..

    • Maria Kristoffersson (inläggsförfattare)

      Då har du missuppfattat en del. Nör vi tog fram ideprogrammet kunde alla vara med och lägga in förslag och tankar. Även människor utanför partiet. Det första förslaget innehöll en hel del kontroversiella tankar då måna fått vara med. Det förslaget processades vidare och i det program som antogs finns inte dessa kontroversiella idéer med. Du kan lösa ideprogrammet på centerpartiet.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.