Blandade känslor….

Efter en het kampanj och en vansinnigt välfylld arbetsvecka så sitter jag på hotellrummet och försöker samla tankarna. Valresultatet känns både sorgligt och bra. Det som skrämmer mest är att så många tror på en politik som utgår från att människor har olika värde. Det är skrämmande vilken okunskap som det verkar finnas i vårt land. Inrikes så kommer det att bli rörigt och svårt och jag är besviken att vi tappade regeringsmakten. Men samtidigt är C det parti i Alliansen som klarar sig bäst. Att C inte tappar röster till SD känns också bra. Vi tappar ett riksdagsmandat som det ser ut nu.

I de lokala valet hemma och i Landstingsvalet går det dessbättre och det kommer att bli oerhört spännande att se både personkryss och vilka samarbeten som kommer att inledas.

Imorgon blir det till att analysera vidare och smälta resultaten och gratulera alla de kompisar som gjort stordåd som i Storuman, Nordmaling, Åsele, Dorotea och mina vänner i Vilhelmina.
Jag vill tacka alla som engagerat sig i demokratins tjänst, tacka alla er som röstat och på er som röstat på Centerpartiet.

Det är nu arbetet börjar!

4 kommentarer

  1. brage sundberg

    Hej, Maria!
    Jag trodde inte riktigt att vi i trekommungruppen skulle få se detta hända!
    Nu har vi ett hästjobb framför oss.
    Lycka till Maria i det sammanhang du hamnar!
    Bra kämpat i Vilhelmina!
    Hälsn.
    Brage

    • Maria Kristoffersson (inläggsförfattare)

      Grattis och lycka till. Vi får hjälpas alla goda krafter nu förr inlandets bästa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.