Fler bättre än färre….

I veckan har jag varit på jobbet i riksdagen och naturligtvis har diskussionerna rört sig kring det Extraval som Stefan Löfven kanske kommer att driva igenom. Att valet fått ett fokus krig invandring är ruskigt samtidigt som det är bra att tvingas vara övertydliga och att vi visar på alternativ till den politik SD marknadsför.

I Annie Lööfs jultal i veckan markerade Hon tydligt att Sverige inte ska göra mindre, ”men fler länder måste göra mer”. I vårt idéprogram som partiet enhälligt står bakom står det tex. Att det är inte gränserna som ska stängas, utan arbetsmarknaden som ska öppnas. Det är där som vi har vår utgångspunkt i arbetet med att utveckla integrations- och migrationspolitiken. I städer handlar det om bostäder och i landet i stort måste det bli ett mer likvärdigt mottagande där alla som bara kan hjälps åt och gör allt för att människor ska komma in i arbete. Alla människor är välkomna att hjälpa till att bidra till välfärden, att jobba och betala skatt. Lösningen är för framtiden inte att höja skatter, lösningen är att fler betalar skatt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.