Vad är väl en bal på slottet…..

Idag invigs årets Västerbotten på Grand Hotel i Stockholm. en tradition som vuxit sig allt starkare de senaste åren. se program och info här:
Jag har haft nöjet att vara med några gånger både som politiker och som tjänsteman. Det starkaste minnet är naturligtvis det år jag var en av talarna under invigningen där jag hade proffs som hjälpte mig att göra tjusiga grafiska bilder till det jag pratade om, blev intervjuad av Steffo Törnkvist om service på landsbygd och där jag fick väldigt stor respons av intresserade av just landsbygdsfrågorna. Det finns inspelat och ligger på webben så du kan se det här i repris: Länk till Maria på Grand.

Det är därför extra kul att årets tema verkligen är landsbygd. Som grädde på moset så bjuder Region 8 in till mandatperiodens första stora glesbygdspolitiska debatt.

I den debatten finns alla partier med och debatten modereras av LRF, kan det bli mer spännande?
Jag önskar jag vore där….Men vad är väl en bal på slottet….

Vi får lyssna av med de som är där vad som sades och vilka visioner men än hellre vilka konkreta förslag de olika partierna har för att landsbygden inte ska halka efter än mer. Mycket av det som görs under dessa dagar kan man följa via Regionvasterbottens hemsida.

Se program: Här
​Följ löpande nyheter under dagen här: Facebook
​Följ invigning och prisutdelning live här:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.