Grattis, förnuftet har vunnit en delseger! Skattekontoren utreds.

Skatteverket blir kvar! Åtminstone har den opinion som så många varit med och driva på gett resultat. Skatteverket skjuter upp sitt beslut då regeringen gett statskontoret uppdrag att utreda frågan om statens närvara i landet. Så sjukt skönt detta besked var att få. kampen har drivits på av så många, på olika nivåer och mot olika parter. Allt från Skatteutskottets ordförande i riksdagen, Per Åsling, till Malin Ackerman som lokal gräsrot som drivit på med en enorm styrka för sakens skull. Många är de kloka och genomtänkta argument som slipats fram via facebook och i andra sammanhang. tack även till ni Socialdemokrater som verkligen vågat ställa er upp emot er egen regering, det var starkt och det var viktigt.

Så jag vill tacka alla och visa på det jag skrev om i en tidigare blogg, hur viktigt det är att vi Norrlänningar jobbar tillsammans ´över partigränserna för Norrlands skull.
Alla riksdagspartier har ett ansvar och alla riksdagsledamöter från norr har ett uppdrag att se till sina medborgares bästa.

Så nu firar vi och sen kämpar vi vidare, för kampen för Norrland får aldrig avstanna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.