Dyrare bio men gratis museum

Nu ska jag inte vara cynisk på något sätt men håll med om att man kan bli det när man ser hur regeringen formar politiken och vart man tänker ta in skatter. Som att regeringen höjer momsen på biobesök från 6 % till 25 %. Finns säkert skäl till det, bio kanske de redan dömt ut som något som inte längre behövs. Det ska ställas emot att samma regering sett till att det är gratis för de som bor i städerna att gå in på statens museum. I des må orterna finns inga gratismuséer, där finns däremot biografer.

CEq-9HvUsAAYM7X

Det ena förslaget om höjd skatt efter det andra som ensidigs slår mot landsbygden presenteras och genomförs av regeringen. I Debatten igår så kunde de inte heller komma med konkreta förslag på vad de vill göra, istället klagar de på den politik som förra regeringen drev. Men vad hjälper det? Intet. Det krävs reformer och det krävs en politik för hela landet.
Här ovan ser du en sammanställde som Anders Sundell‏@AndersSundell gjorde på Twitter, av de förslag som presenterades i gårdagens debatt i SVT.
https://twitter.com/AndersSundell/status/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.