Nolia, bilar och och hållbarheten

Idag har vi ställt frågan om Man ska tjäna på att köpa och köra en miljöbil. Den samlade Noliajuryn ansåg att det var självklart. Igår ställde vi frågan om kommuner ska servera bra och närproducerad mat och även där röstade alla för ett ja. Nu är det ju tyvärr i te så att det serveras bra och närproducerad mat i skolor och äldreboenden i alla kommuner. Inte heller är det självklart att man tjänar på att värna miljön när man väljer sin bil..

Billigast är väl att bygga om en gammal merca diesel som spyr ut diverse miljöovänliga avgaser. Att köpa elbil är idag dyrt men det kommer att bli billigare när utvecklingen går framåt. tesla släpper iår en bil som är tredjedelen så dyr som deras andra modeller.

Ikväll ska vi lyssna på Tankesmedjan Fores Mattias Goldman och få höra hur en framtid kan se ut med en fossilfritt
Fordonsflotta.

Imorgon bitti bjuder vi på frukost på Kafé Station kl 8.00 och lyssnar till seminariet Rätt och fel i Migrationsfebatten.

Spännande frågor som vi måste prata mer om, jobben som vi diskuterade i tisdags, miljön som vi tar upp ikväll och migrationen som bi diskuterar imorgon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.