Det är människor, det är människor, det är människor!

Just nu sitter jag och lyssnar till debatten om Centerpartiets program för integration och migration. Jag är så enormt stolt och glad över den enighet och det humana och mänskliga värden som lyfts fram av talare efter talare. Ett tydligt program för medmänsklighet och för alla människors lika rätt och värde.

När människor kommer, hälsa dem välkomna! Säger Ewa-May Karlsson, När vi efter andra världskriget tog emot 270 000 människor till Sverige klarade vi det, vi klarar det än en gång säger ett ombud från Östergötland. Öppenhet är inte bara rätt, det är en framgångssaga säger en annan.

Det är så många partier där diskussionen ser helt annorlunda ut. Men för oss i centerpartiet handlar det om samma linje som vi alltid hållit fast vid. För oss har alla människor samma rätt och värde och det viker vi inte en tum ifrån.

Det är människor, det är människor, det är människor!
Häng med på www.centerpartiet.se
#cstämma

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.