Glamour i vardagen

I mitt glamorösa liv förflyttar jag mig från Folkets Hus i Vilhelmina och kommunfullmäktige till riksdagshuset i Huvudstaden och diskussioner i riksdagsgruppen. Det är fantastiskt kul att få vara med i flera olika rum där politik diskuteras och framtiden skapas. Den mindre glamorösa delen är sen kväll på hotellrummet med en pulverdrink utvispad i ett vinglas med en penna till middag.

Imorgon har centerpartiet sin Europadag och vi ska diskutera en mängd olika frågor ur både ett lokalt, ett regionalt och ett Europeiskt perspektiv. Det kommer att handla om allt från frågor som arbetstidsdirektiv, avfall, energi till migration och utsatta EU-medborgare och en hel del däremellan.

Sen har Sveriges kommuner och landsting mötesdagar och centerpartisterna träffas inför och vi ska diskutera aktuella frågor ute i landet.

Sen fortsätter veckan med möten med politiska sekreterare, regionråd och landstingsråd och sen en helgkonferens med en massa centerpartister från hela Norrland. En späckad vecka fylld av något av det jag gillar mest, politik!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.