Önskar jag kunde mer

Jag önskar verkligen att jag kunde göra mer för att styra upp verksamheter som styrs politiskt. Jag fick höra att det fanns en insändare som tycker det är konstigt att jag klagar på tillgängligheten till vården samtidigt som jag är politiker i både kommun, landsting och region Västerbotten.

Ja, jag önskar jag fick bestämma. Jag är övertygad om att om vi i Centerpartiet fick bestämma så hade det sett annorlunda ut. Vi tror på Närodlad politik, en politik som gagnar hela länet och som lägger pengarna så också.

Nu är det ju i te så att Centerpartiet har makten än så länge. Den centralisering vi sett under så många år kommer att fortsätta om S får fortsätta att styra. Vi jobbar nu med budget i kommunen och i landstinget där vi lägger förslag för att behålla och utveckla service i byarna som byskolor i kommunen. I landstingsbudgeten lägger vi fokus på den nära vården dvs vården ute i kommunerna. Där skiljer vi centerpartister ut oss i jämförelse med flera andra partier, vi vill decentralisera på riktigt.

Så ge oss din röst nästa val så blir det en annan färdriktning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.