Sommaren!

Sommaren är den vi längtar efter och som vi har så stora förväntningar på. Sol, värme, fester, bad och familjemys. Så hör långt har familjemyset övervägt och solen, värmen och badet har stått tillbaka.

I helgen som gick hade vi gatufest på vår gata. En gata där många hus bytt ägare. När vi flyttade in var vi 23 år och hade två små barn. Vi var typiskt yngst på gatan. Nu har de flesta husen bytt ägare och vi tillhör nu de äldsta på gatan.

Det är både sorgesamt när goda vänner till grannar flyttar men det är samtidigt väldigt kul att få många nya grannar och små barn på gatan. Många barn gör att det är ett liv och en lust och en rörelse ständigt.

Nu ska vi fortsätta sommaren med mer familjemys, mer sol, värme och bad. Så tar vi nästa gatufest i höst med surströmming eller kräftor….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.