Låt inte Trump flytta in hos dig!

Efter att ha varit uppe sedan kl fyra imorse och blivit stum, paralyserad och handlingsförlamad framför Tv,n så har jag hunnit tänka till.

Vi kan ju vara paralyserade och chockade och ha en klump i magen. Det är helt okay att känna så och så många har just den känslan idag. Stumma, oroliga och nedslagna. Inte bara av det som hänt i USA utan av det som sker i världen och även den förskjutning av värderingar som sker i vårt eget land. Men det hjälper ju inte.

Kan vi däremot ställa oss med raka ryggar och ta tag i saker som sker där vi bor och lever så kan vi göra det bästa av våra liv och för de medmänniskor som vi har. Vi kan välja medmänsklighet, humanitet, livsglädje och ställa oss själva frågan vad för slags Sverige och värld jag vill leva i? Vad kan jag göra för att världen ska bli lite bättre?

Så vi deppar idag men imorgon går vi vidare och tar än starkare tag. Låt inte hatet vinna, paralyseras inte, agera i din verklighet. Låt inte Trump flytta in hos dig i din vardag.

3 kommentarer

  1. johansson

    Det var länge sedan Trump flyttade in hos mig eftersom jag är landsbygdsbo, om man jämför med Sverige är det som att norrland vinner över storstäderna, om du studerar valresultatet noggrant ser du det också, visserligen har han varit ganska ful i valrörelsen men det var hans enda chans att vinna valet, hoppas också att han håller löftet att Usa skall sluta att vara världspolis, min uppfattning är att världen blir bättre då. Hillary Clinton hade kunnat sluta med en katastrof hon är värsta sortens stridshök

    • Maria Kristoffersson (inläggsförfattare)

      Vi har olika värdegrund du och jag. jag är väldigt orolig för vart vi hamnar om den politiska värdegrund som Trump står bakom vinner mark i världen.

  2. Håkan Öhgren

    En annan centerpartist lät meddela igår att hon var i chocktillstånd efter Trumps framgång,jag hoppas då att du inte är i samma tillstånd,chocktillstånd kan vara farliga saker……

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.