Många att tacka

Den hör veckan har jag så många att tacka. Det finns så mÅnga goda hjälpsamma människor i vår värld.

Förra helgen glömde jag mina skidor uppe i fjällstugan. Panik! Jag är skidoman…skrev ett inlägg på Facebook och vips hade jag fått svar från Ida Oderståhl på Mio skogsentreprenad. De hade ett huggarlag i krokarna . Så kvällen därpå kom Tomas Örnfjäll förbi med mina skidor.

I veckan hade Centerpartiet styrelsemöte dit vi bjöd in Roland Bång Socialchef, för att få veta vad som hänt kring Gläntan AVA. Det kom flera engagerade människor till det mötet som jobbat hårt för vilhelminabornas bästa för ögonen. Tack alla ni som kämpat i den här frågan. Det ni gjort kommer att göra skillnad för de som behöver akutvård i Vilhelmina.
Så tack för både ert slit, ert engagemang och er oförtrutna kamp för det ni tror på. Ni har ju rätt!

I fredags tog jag bussen till Lycksele med en stor packning. Min snälla systerdotter Gabriella hämtade upp mig vid bussen och skjutsade mig till verkstan och åkte vidare till sitt jobb. Men det var fel verkstad! Så där fanns i te någon bil att hämta upp. Men den snälla verkstadsmannen erbjöd sig att skjutsa mig till rätt verkstad då det var så halkigt att gå. Snällt!

Sen körde jag mot Skellefteå, jobbade lite och fick sen både bo och bli bjuden på en fantastisk middag av Carina och Lars-Åke Sundbom. Så snällt!

Igår på väg hem igen så blev jag inbjuden på en spontan,idag i Vormsele av samma systerdotter som skjutsade mig.

Så det finns så många goda människor omkring oss alla. Vi ska se dem och inte misströsta Trots allt elände vi kan mötas av i sociala medier och i rikspolitiken. Människan är god!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.