Vill du engagera dig och göra skillnad?

Har du ett intresse för ur vår kommun ska se ut i framtiden? Vad vi ska prioritera och vad vi ska lägga mindre kraft på? Har du tankar kring vad som borde göras annorlunda? Eller hur vi politiker borde agera? Eller är du allmänt less på oss som är lokala politiker idag eller på trakasserier och käbbel?

Vill man vara med och påverka hur diskussionerna går i nästa valrörelse så är det dags att göra en insats nu. Det räcker liksom inte längre att sitta i fikarummet på jobbet och vara upprörd eller skriva upprörda inlägg på Facebook. Jag är nyfiken. Du som inte är medlem i något parti, vad är det som gör att du valt bort den möjligheten att påverka? Och vad skulle kunna få dig att ändra dig?

Det här året är ett viktigt år. Det är nu politiken för nästa mandatperiod skapas. Så om du går med idag i Centerpartiet kan du lämna en motion till oss i Vilhelmina som sedan hanteras av distriktet innan den går till stämman som är i Malmö i september. Där beslutas politiken för partiet för de kommande åren.
Så ser det ut i vårt parti men jag antar att det är rätt lika i alla partier. Vill du vara med och påverka, jobba för det du tror på så gå med i ett parti och gör det nu. Vi behöver verkligen lite vettiga och engagerade människor i partipolitiken i Vilhelmina.

Det behövs en förnyelse i alla partier där fler unga, fler kvinnor, fler företagare och fler med utomnordisk bakgrund behövs. De är eftertraktade!

Det finns info på partiernas hemsidor om hur man bär sig åt för att bli medlem. Hos oss.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.