Gilla-knappen är den farlig?

Den senaste veckan har jag varit ute i media, i egna och andras bloggar, i intervjuer i Folkbladet, i inlägg på facebook och i andra sociala medier. Detta om det som hände i gruppmötet inför kommunfullmäktige i min hemkommun, Vilhelmina. Många har kommenterat främst på facebook men även i Vk-bloggen. Det är alltid kul att få kommentarer, bli peppad och få till ett resonemang men en sak skrämmer mig…

Jag har fått ett 50 tal privata sms och meddelanden i Messenger där människor tycker det är bra att jag berättar om både vad som sker i politiken och tycker det är bra att jag ställt mig upp mot den lokala makten och även berättat om vad som händer i de slutna rummen.

Det finns de som sagt att de inte vågar gilla på facebook men som vill att jag ska veta att de stöttar mig. Både kommunanställda, företagare och medlemmar i socialdemokraterna. Jag är jättetacksam för att ni sänder dessa meddelanden samtidigt som jag tycker det är så förtvivlat trist. Vad är det för klimat vi har i kommunen om man inte ens vågar klicka på gillaknappen på facebook??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.