Hur sköter S finanserna?

Lite jobbigt för regeringen av en fristående expertgrupp dömer ut hur de sköter statens finanser. De säger att regeringen borde spara nu när det är så goda tider och att man ska slopa målet om Europas lägsta arbetslöshet då man inte kommer att nå det

Lite samma lika som när revisorerna som ska gå igenom Vilhelmina kommuns ekonomi säger att de inte kan godkänna den årsredovisningen som lades fram tidigare i vår. En kommun ska enligt kommunallagen redovisa årsbokslut för förra året senast den 15 april Idag är det den 15 maj och Vilhelmina kommun har fortfarande inte presenterat fullmäktige något bokslut.

Så är står det i lagen: 17 § Årsredovisningen skall lämnas över till fullmäktige och revisorerna snarast möjligt och senast den 15 april året efter det år som redovisningen avser. Lag (1999:621).

Det är inte alldeles enkelt att vara Socialdemokrat varken i regeringen eller i kommunen idag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.