Sanningar som är bra tt ha koll på

Här kommer lite sanningar som är bra att veta i den flod av diverse falska nyheter som flödar in över oss i olika medier. Källa: http://www.regeringskansliet.se/artiklar/2017/02/fakta-om-migration-och-kriminalitet-i-sverige/

Invandring: Sverige har en reglerad invandring, endast 27% av alla asylsökande fick asyl förra året, är det en fri invandring?
Det finns 16 300 000 flyktingar i världen, endast 8 000 fick stanna i Sverige är det en massinvandring?
Visste du att den absolut största gruppen som fick uppehållstillstånd i Sverige förra året var återvändande svenskar?

Islamisering: Sedan 1930 är det förbjudet att folkbokföra människor i Sverige efter religiös tillhörighet eftersom detta strider mot religionsfriheten. Därför är det omöjligt att mäta den påstådda ”islamiseringen”

Det finns 10 moskéer jämfört med 3400 kyrkor, vad tror ni påverkar vårt samhälle mest?
Så sent som i höstas erkände Jimmie Åkesson, partiledaren för det främlingsfientliga partiet Sverigedemokraterna, att han ljög då han inte har fakta för att bevisa en påstådd islamisering.
Förra året begick det 515 terrordåd i Europa, endast 1 genomfördes av en islamistisk grupp. Värt att tänka på då någon pekar ut muslimer som terrorister

Rasister och Nazister har begått 14 politiska mord de senaste 10 åren i Sverige, Islamister har begått 0. Vad är det egentliga hotet mot den svenska demokratin?

Rasismen ljuger! Sverige håller inte på att få en muslimsk majoritet. Högst födelsetal finns inte i invandrartäta kommuner, utan i Norbergs kommun i Västmanlands län.
Svensk fientligheten: Rasismen påstår ofta att “svenskfientligheten” är utbredd och ett större problem än alla annan form av rasism. Men enligt BRÅ rapport om hatbrott 2009 är endast 4% av alla hatbrott var riktade mot svenskar resterande 96% var riktade mot minoriteter i Sverige.

Etablissemanget: SD är inget offer, alla partier måste få välja vilka de ska debattera mot, t.ex. ville inte SD debattera mot Nationaldemokraterna, undra varför?
Att SD inte får synas i media är en myt, Jimmie Åkesson fick mer mediautrymme än både Jan Björklund (fp), Maria Wetterstrand (mp) och Peter Eriksson (mp) i början av augusti

Är Sverigedemokraterna rasister?: Taget ur SD principprogram: ”Den viktigaste faktorn i ett tryggt, harmoniskt och solidariskt samhälle är den gemensamma identiteten, vilken i sin tur förutsätter en hög grad av etnisk och kulturell likhet bland befolkningen”. Vad är det om inte rasism?
Glöm inte att SD är sprunget ur vit maktrörelsen, tex var deras första ordförande Anders Klarström f.d. aktiv i det nazistiska Nordiska rikspartiet

En kommentar

  1. Maria Kristoffersson (inläggsförfattare)

    Jag har fått flera kommentarer på denna blogg som jag inte lägger ut eller kommenterar. Alla med syftet att misstänkliggöra den fakta som finns och skönmåla SD. Sånt lägger jag inte ut. Samtliga kommentarer är dessutom anonyma.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.