En dag som inte blev som jag tänkt

Imorse klev jag upp just före kl fyra. Om det fortfarande varit vintertid skulle klockan varit knappt tre. Jag skulle ta mig från Västkusten där jag jobbade i söndags upp till Skellefteå. Det hade snöat två decimeter som gjorde problem i trafiken. Flygpersonalen kom inte fram så där fick vi sitta och vänta och inse att anslutande flyg på Arlanda skulle bli svåra att hinna med. Så det blev en dag på Arlanda och jag anlände till Skellefteå precis när mötet jag skulle varit med på avslutades. Frustrerande och stressande men svårt att göra så mycket åt. Så är det att vara beroende av fungerande kommunikationer och fint väder.

Men nu är jag i vart fall på plats i Skellet då det är regionfullmäktige imorgon. Så det mötet ska jag verklige inte missa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.