Dikanäs, wow vilken dag!

I helgen var det Dikanäs marknad och vi centerpartister hade tagit med oss vår mobila valstuga och en massa broschyrer om vår politik.
En sån dag!
Massor av folk och massor av bra samtal. Jag pratade på scen om vad vi vill föra för att få en mer rättvis vård i hela länet och om norrlandsrapporten sommvi presenterade i veckan. Se tidigare blogginlägg.
När det sen var Annika och Ivans tur att prata så berättade hur de ser på ett delat ledarskap för kommunen. Klokt och tydligt.

Det var ett 50tal knallar som sålde bra saker, inget krimskrams utan bra saker, bra lokalproducerade produkter och bra mat.
Det var besöksrekord och många sålde slut på det de hade att sälja.

Vi köpte lokalproducerat smör, ost, grönsaker och bröd. Ett par vantar med
Kvinnorkampsmönster och en sjal till Västerbottensdräkten.
Att se del lokala engagemanget när hela byn hjälps åt för att ordna en sån här helg är härligt att se och uppleva. Civilsamhället måste stärkas och uppmuntras, de är ju det som gör en ort både starkare och roligare att bo i.

Jag pratade med en massa människor, fick kramar och klappar på axeln, sånt som känns bra. Hade bra samtal både om och med räddningstjänsten om att de inte är bemannade varannan vecka, bra samtal med engagerade människor.

Tack alla ni som sett till att helgen blev så bra. Ni gör ett fantastiskt jobb som betyder mer än ni tror.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.