När behoven är tydliga och företagsamheten finns då blev det en raket!

När det var svårt för familjen Mikaelsson att hitta kläder de ville ha i rätt storlek, då löste de problemet själva. Samtidigt hittade de en företagsidé och startade företag i ett av familjens sovrum. Idag ett växande företag som blev utsedd till årets raket i Vilhelmina 2019.

Du kan lyssna till Kristoffer som berättar här:

Det som började i ett av familjens sovrum har utvecklats till att idag vara ett framgångsrikt, växande, drivande e-handelsföretag som finns i den gamla Konsum-butiken i byn Nästansjö två mil från Vilhelmina.
Dagligen går PostNords transporter in till byn med varor och ut med paket till företagets kunder. Att transporter finns och att internet och telefoni funkar är viktiga förutsättningar för företag i landsbygd.

Det som 2013 var ett bekymmer att hitta kläder i sin storlek är idag en framgångsrik, växande e-handel som hjälper fler välväxta män att hitta moderna, snygga kläder. Företaget har drivit e-handel sedan 2011. Klädbutiken XLKläder.se öppnades på nätet i början av 2013.

Idag är det Kristoffer, 198 cm i strumplästen, som håller i spakarna men har stor hjälp av övriga familjen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.