Det räcker med ett val nästa år!

Det har varit spännande dagar med mycket känslor den här senaste veckan. Jag har varit arg, uppgiven, förtvivlad och resignerad om vart annat.

Jag som både jobbar som anställd med politik och är politiker själv så är det en stor del av mitt arbetsliv. Som tur var har jag huset fullt med barn som även de kräver min uppmärksamhet. Vi i Centerpartiet försöker att vara konstruktiva och bidra till lösningar i de uppdrag vi har, oavsett vart de är. Så även nu så är det vi eftersträvar i riksdagen. Vi tänker att det är i mitten en stor majoritet av mandaten i riksdagen finns och då måste man försöka hitta lösningarna där i mitten.
Min ilska över detta handlar om det Vänsterpartiet startade i gång då de gick ihop med Sd. De var de tillsammans som drog i gång en politisk kris. Där M och Kd röstade också ner en politik de själva vill se och L drog snabbt iväg högerut.

Jag undrar varför det inte ställs frågor till de hur de tänker ta ansvar för situationen? Varför rikta misstroende om man inte har ett eget regeringsalternativ? Jag fattar inte mer än att det var ett sätt att få uppmärksamhet för en ny partiledare. Sd hade jag aldrig trott om att ta nåt som helst ansvar så där är jag inte lika förvånad. Men hur tänker S och M göra för att komma vidare.

Nu kommer det att ta några rundor där vi alla får vänta och se. Så jag uppmanar alla som är involverade att besinna sig. Det här är inte det vi, folket vill ha. Vi vill ha ett val nästa år, det räcker, låt oss slippa ett extraval!

2 kommentarer

 1. Ulf Parde

  Hej?
  Nu måste C säga ja till Kristerssons senaste bud. Ni får ju igenom så mkt av er egen politik.
  Det går inte att tänka bort vissa partier. Om Centerledningen fortsätter att vara rigid, hoppas jag
  att enskilda ledamöter ändå stödjer Kristersson.

 2. Kenth

  Det finns bara ett val sedan man fyllt 60
  valet av att kunna gå i pension och få en
  dräglig ålderdom…tyvärr så har många 60+
  are slitit ut sig i arbetslivet och får inte njuta fullt
  ut den dagen de går i pension. Sänkt pensionsålder
  borde införas för de som jobbat o betalat skatt över 40år
  av sitt liv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.