Bli medlem!

Jobben och ekonomin måste räddas – nu behövs din hjälp. Gå med i Moderaterna och hjälp oss öka pressen på regeringen för att rädda jobben!

Välkommen att bli en del i vårt arbete. Visa ditt stöd för ett garanterat borgerligt parti.

Bli medlem i Moderaterna!

Swisha: 100 kronor till 123 336 00 70, uppge namn och personnummer. Eller gå in på moderaterna.se och följ anvisningarna.

En kommentar

  1. Oberoende Politisk Bedömare

    Kan bli medlem på tre villkor.

    1. Du och jag jobbar tillsammans för att skapa en skolpolitik värd namnet. Inte den vanliga gamla traggliga moderata skolpolitiken i stil med ”ööhhh….mer ordning var det va?”, utan en riktig skolpolitik som ger ALLA barn och ungdomar i Sverige en möjlighet att klara skolverkets mål. Alltså ALLA barn och ungdomar. Där krävs en ombildning av nuvarande politik.

    2. Du och jag jobbar tillsammans för att skapa bättre förutsättningar för familjer med behov av extra stöd. Inte den gamla vanliga moderata politiken utan en riktig ombildning för att stötta dessa familjer, till exempel kraftiga skattesänkningar för de med de allra lägsta inkomsterna. Detta bekostas med en ytterst liten ökning för dem med de allra största inkomsterna, vi pratar någon liten procent bara.
    Detta är till gagn för hela samhället då skattesänkningar i den gruppen till 100% kommer gå till konsumtion. Hos de som med en ytterst liten del av sin inkomst bekostar detta går inte pengarna till extra konsumtion utan de sparar. Alltså vinner samhället dubbelt på detta då tillskottet går till konsumtion. alltså en skatteväxling med 100% vinst för staten.
    Där krävs en ombildning av nuvarande politik.

    Så vad säger du? Rätt självklara punkter va Anders? Hör av dig för att få en engagerad medlem och en vettig politik.

    MVH
    Oberoende (tills du svarar då såklart) Politisk Bedömare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.