Körslaget

I VK kan vi idag läsa att alla kommuner som deltar i TV4-programet Körslaget får betala pengar till produktionsbolaget, så också Umeå kommun. Om detta kan man naturligtvis ha olika uppfattningar. Bra eller dåligt?

Lisa Miskovsky och Team Lisa är goda ambassadörer för Umeå. Kommunen satsar som bekant  resuser på marknadsföring av Umeå varje år, och detta på olika sätt. De 120 000 kr det kostar att vara med i Körslaget är enligt min mening välinvesterade pengar. Betydligt bättre än att lägga dem på några annonser i rikspressen.

Nu gäller det bara att så många som möjligt också drar sitt strå till stacken genom att rösta på Umeåkören nästa lördag (och kommande lördagar!).

Etiketter: , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>