Förnyelsen av moderaterna fortsätter!

Idag presenteras fem nya arbetsgrupper som ska jobba med den fortsatta förnyelsen av moderaternas politik.. Fredrik Reinfeldt skriver om detta på DN-debatt. Han har också nu på förmiddagen hållit en presskonferens kring moderaterna och framtiden. I det här inslaget som lagts ut alldels nyss kan du också höra vår partisekreterare Sofia Arkelsten tala om det kommande arbetet.

Jag är glad över att känna igen mycket från hur vi redan jobbar bland moderaterna i Umeå. Jag kan inte avstå från att citera dessa rader från Reinfeldts debattartikel:

"Alltför många ser fortfarande politiskt ledarskap som något som bäst utförs bakom skrivbord och stängda dörrar. Att ha ett förtroendeuppdrag för Moderaterna innebär dock att svara upp till väljarnas förtroende. Det är uppdragets kärna. Därför krävs en fortsatt utveckling av förtroendemannarollen, med utgångspunkt i samtal, möten och dialog. Fler moderater måste lämna sammanträdesrummen och möteslokalerna för att möta människor i deras vardag och verklighet"

Välkommen att delta i arbetet för moderat valseger 2014!

Etiketter: , , , , ,

3 kommentarer

  1. Leif

    Bra Anders, be era ansvariga läsa tidningar om gamlingar som får ligga i sin egen avföring, sjuka människor som ombeds söka jobb där man kan ligga ner osv osv. Vad bedriver ni för politik egentligen? En kompis hade dig som lärare och hon hade alltid åsikten att du hade tveksam människosyn, att du inte står upp för dom svaga bekräftar den misstanken. Hoppas du skäms!

  2. Per

    Förnyelse i all ära men det är omöjligt att smälta att moderaterna har lämnat rollen som försvarare av medborgerlig rättighetheter som personlig integrítet. Att snoka i medborgarnas e-post, telefonsamtal etc, att leverera uppgifter om våra penningtransaktioner till amerikanska myndigheter, detta och liknande åtgärder som moderaterna står bakom känns bara o-moderat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.