Gå och rösta!

Enligt de senaste opinionsundersökningarna knappar Alliansen in på de rödgröna. Skillnaden mellan blocken är de minsta på ett år. Med 13 dagar kvar till valdagen är det därför oerhört viktigt att Allianspartierna, och i synnerhet mitt eget parti moderaterna, blir bättre på att moblisera väljarna som idag uppger sig vara osäkra. Så att de inte väljer soffan framför att gå och rösta. Enligt en statsvetare som intervjuas i dagens SvD så är risken att Alliansväljare väljer att inte gå och rösta, och där låg då moderaterna illa till tydligen.

Så här har vi alla moderata valarbetare en viktig uppgift. Träffa väljare, tala politik, beskriv konsekvenserna om de rödgröna skulle vinna valet jämfört med idag.

Om de rödgröna vinner valet finns risk att man snabbavvecklar kärnkraften, höjer skatterna på företag och människor som arbetar, inför sex timmars arbetsdag, monterar ned försvaret eller avvecklar det helt, etc etc. Det finns hur många dåliga förslag som helst!

Så ut på gator och torg, intensifiera kampanjer och dörrknackningar. Alliansen närmar sig de rödgröna, och lyckas vi övertyga fler av de osäkra så kan vi skriva historia och få vår Allliansregering omvald för ännu en mandatperiod.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.