Ännu ett lågvattenmärke av VK

VK:s ”hyllade” granskningsgrupp har nu riktat strålkastarna mot Hans Lindberg (S) och hans familj. Vilket jävla skämt. Ursäkta språket, men ibland blir jag så obeskrivligt trött på hur lokalmedia är besatta av att smutskasta lokalpolitiker. Det finns ju ingen rim och reson.

Alla partier i kommunfullmäktige har varit överens om att vi inte ska gå vidare med planerna på att genomföra strandpromenaden på Tegssidan. Vi har inte råd. Det är icke prioriterat. Och ALLA PARTIER är överens om detta.

Och hur som helst så var vi alla överens i näringslivs- och planeringsutskottet – när vi antog översiktsplanen hösten 2011- om att vi aldrig skulle expropriera privatpersoners mark kopplat till någon strandpromenad. ALDRIG.

Som jag har sagt till VK två dagar i rad, så kanske vi kan genomföra den här delen av strandpromenaden om 30 år. Det är med andra ord inte prioriterat på något sätt.

Men jag beklagar att Hans Lindberg och hans familj utsätts för denna smutskastning. Det är ett lågvattenmärke, men följer ju den mall som vissa lokalmedia följer. Pinsamt.

5 kommentarer

  1. Micke

    Ytterligare ett bevis på att Hans Lindberg och sossarna i Umeå är korrumperade.

    Expert: Risk att han bedöms jävig
    VK GRANSKAR.Kommunalrådet Hans Lindberg (S) säger att han anmält jäv i frågan om strandpromenaden på Teg. Trots det satt han med och yrkade på bifall av investeringsbudgeten, och i förlängningen slopandet av promenadstråket, när den klubbades politiskt.

  2. Olof Simonson

    Hej Anders! Tack för din kommentar som i alla delar speglar min uppfattning Därför är ”omtag” obehövligt. Möjligen kan jag tillägga att månget journalistiskt grävande sker när ”liket” ligger över marknivån. När det dyker upp något nytt avtar intresset. Skandalerna vid Karolinska Sjukhuset och Institutet är ett bra exempel, där grävandet var svårstartat och stannade ofullbordat.
    Hälsningar
    Simon

  3. Frank

    Helt onödigt av dig att snäsa och lägga ”-tecken kring hyllade. Vk:s reportrar har grävt fram rejält ruffel och båg flera gånger tidigare. Vart hamnar vi utan en fri press och obekväm journalism? Väx upp och bli den oppositionspolitiker du borde vara. Det betyder ju inte att du ska delta i nåt drev men du kan ju inte själv veta allt. Plötsligt har vk grävt fram nåt du inte visste om och där står du då med brallårna vid knäna. Du borde ha förstånd att se detta ir den vanlige människans synvinkel…vad vet vi om nåt, ska vi lita på dig och Hans, eller tillåta lite gräv?

  4. Villy Hansen

    Du bortser helt och hållet från saken att Hans Lindberg gjorde hyresaffärer och sedan köp av en fastighet av den part där Umeå hade tvistiga förhandlingar med. Sedan är ju det som kan uppfattas som rätt och riktigt inte alltid det som är juridiskt rätt. Det som folk i allmänhet tycker är rätt är ofta vad som anses som moraliskt riktigt. Som folkvald och politiker vet du säkert att ledmotivet ofta är att ha örat mot rälsen och lyssna, då kan du bli återvald. Genom din begränsat språkliga förmåga och bruk av kraftuttryck generar du många. I allmänhet tycker flera att Hans Lindberg varit något omdömeslös genom att inte hålla fingrarna från syltburken. Man måste inte göra alla fastighetsaffärer som är möjliga och kan se bra ut. En sak till. Vill du kritisera media kan jag föreslå att du använder metoden typ, saklig och objektiv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.