Anders Knape (M) vald till ny ordförande i SKL!

Moderaterna och övriga borgerliga partier tillbaka vid makten i SKL! Igår var 451 ombud samlade till Valkongress med Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) i Stockholm. Efter höstens val 2018 stärkte de borgerliga partierna sina positioner i kommuner och regioner, och detta märks nu också konkret i styret för SKL. Moderaten Anders Knape blev igår vald av kongressen till ordförande i styrelsen, då även ett antal andra val förrättades. Själv blev jag vald till ordförande för valutskottet på kongressen – det var ett effektivt och smidigt arbete i utskottet från alla partiers representanter, och utskottets förslag var också enhälligt i alla dess delar.

Idag – på den nyvalda styrelsens första möte – kommer ytterligare ett antal val att genomföras, och där är jag som jag tidigare skrivit om föreslagen att bli ny vice ordförande i SKL:s demokratiberedning. Så jag får återkomma i den frågan inom kort.

På återhörande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>