100.000 besök på bloggen och tre skäl att rösta på moderaterna

Ser på räknaren att min blogg nu har passerat 100.000 läsare sedan starten. Kul! Det är en ganska jämn takt dag efter dag av läsare – dock noterar jag att fler personer följer mig via Twitter varje dag. Men enligt uppgift ska ju VK göra om bloggsidan så det kanske innebär att bloggläsandet får sig ett uppsving.

Tre skäl att rösta på (M)
Nu på söndag den 7 juni är det val till Europaparlamentet. Här har du tre goda argument till varför du borde lägga din röst på moderaterna:

1. Vi tar ansvar för ekonomin och jobben. Krisen ska mötas med en ansvarsfull ekonomisk politik och en bevarad svensk modell.
2. Vi för en tuff klimatpolitik. Genom att exportera miljövänlig svensk el kan vi minska Europas beroende av fossila bränslen.
3. Vi tar krafttag mot den internationella brottsligheten. EU behöver stärka det europeiska polissamarbetet och införa nolltolerans mot narkotika.

Vi behöver ditt stöd på söndag!

En kommentar

  1. TC

    Tre skäl att jag inte röstar på Moderaterna, Gunnar Hökmark o Christofer Fjellner o Hans Wallmark.
    Moderaterna har tyvärr alltför många topp-politiker som har en mycket osympatisk och ofta direkt otrevlig utstrålning, Fredrik Reinfeldt är undantaget.
    Moderaterna är tyvärr inte, och har aldrig varit, ett miljövänligt parti. Att vilja kunna tillgodoräkna Sverige miljöåtgärder som Sverige finansierar i andra länder är en extremt miljöskadlig åsikt för de miljiöåtgärder som Sverige lovat att åta sig, som exempelvis kraftigt minska koldioxidutsläppen, måste genomföras i just Sverige, men utöver detta så får Sverige gärna finansiera miljöprojekt i andra länder men dessa ska givetvis inte få räknas in i de miljöåtgärder som Sverige lovat åtgärda i Sverige. Ifall Sverige ska tillgodoräkna sig de miljöåtgärder som vi gör i fattiga länder så blir det ju ännu svårare och dyrare för dessa länder att tillgodoräkna sig det de lovat at genomföra för om de kan ju inte tillgodoräkna sig åtgärder som Sverige samtidigt kunnat tillgodoräkna sig. Ofta så leder miljöinvesteringar i fattiga länder till att dessa får mer pengar till inköp av militär materiel så även om det kan se bra ut, och stilla våra samveten, så innebär våra miljöstöd i praktiken att vi skattebetalare finansierar de fattiga ländernas militärer.
    Kärnkraft är inte miljövänligt utan det är nog det allra mest miljöskadliga av alla energikällor. Att tvingas gräva ned avfallet i hundratusentals år innan det blivit ”ofarligt” är totalkorkat, och kolindustrin skulle ju faktiskt kunna göra detsamma med sina utsläpp genom att pumpa ned dem i underjorden, men bara för att vi gräver ned avfallet och slipper se eländet så innebär det inte att detta avfallet försvinner, precis som det avfall som tidigare dumpades i djuphaven inte försvinner även om vi även då slapp se det.
    Umeå kommun och våra lokala politiker borde först och främst se till att miljöanpassa vår egen kommun istället för att tro att alla miljöproblem måste lösas internationellt och att detta skulle innebära att vi själva slipper göra någonting alls. Umeå måste omedelbart miljöanpassa lokaltrafiken genom att lokalbussarna ska vara trådbussar eller biogasbussar. Bostaden måste NU bärja sätta dit låsbara eluttag vid alla sina parkeringsplatser så att deras hyresgäster kan ladda sina pluginhybrider under natten och betala för det via sin elräkning. Kommunalägda Bostaden måste även snarast börja sätta upp små vertikala vindkraftverk på flerbostadshustaken runt om inne i hela Umeå.
    Moderaterna historiska miljöointresse drav tyvärr miljöpartiet, som förut var ett företagarvänligt mittenparti, till vänsterblocket eftersom Moderaterna ständigt vägrade bry sig om miljön.
    (Jag kommer själv att rösta antingen på Miljöpartiet eller Folkpartiet i Europaparlamentsvalet, jag skulle dock aldrig rösta på Miljöpartiet i Riksdagsvalet o då indirekt ge min röst till en regering som stöds eller innehåller kommunister från Vänsterpartiet. Ella Bolin verkar vara en sympatisk politiker, men tyvärr är hon kristdemokrat så därför kan jag omöjligt rösta på henne.)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.