Träffa försvarsministern ute på Strömpilen idag 15.00-16.00

Moderate försvarsministern Sten Tolgfors besöker idag Umeå. Först har vi ett möte där försvarspolitiken står på dagordningen och därefter blir det EU-valskampanj. Vill du träffa Sten Tolgfors och ställa frågor så är det bara att titta förbi ute på Strömpilen, där han och andra moderater som EU-parlamentarikern Anna Ibrisagic kampanjar mellan 15.00-16.00 idag. En av moderaternas nationella valturnébussar, som imorse startade från Boden och sedan åker söderut, stannar också till vid Strömpilen. Varmt välkommen!

Kampanjen fortsätter alltså för fullt och imorgon besöker justitieminister Beatrice Ask vår stad. Hon kommer att finnas vid Alliansens gemensamma valstuga på Rådhustorget från kl. 12.30 och framåt.

Igår fick mitt eget kampanjande i EU-valet ta lite paus. Jag var istället ute och gjorde sedan tidigare inplanerade verksamhetsbesök i Hörnefors – dels på förskolan Eriksdal, dels äldreboendet Solgården. Mycket intressanta besök där vi hade bra samtal kring hur verksamheterna fungerade och tips på vad vi politiskt kunde för att det skulle kunna bli ännu bättre. Moderaterna bedriver ju ett omfattande projekt över hela landet där vi är ute och gör besök i offentliga verksamheter – allt i syfte att få goda tips och idéer om hur vi kan förbättra vår politik.

Det blir fler besök inom kort.

Vi hörs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.