Trivsamt nationaldagsfirande på Gammlia idag

Idag kom jag tillbaka till Umeå efter ett snabbt besök i Örnsköldsvik. Lite valkampanj i ett halvregnigt och kallt centrum innan det blev dags att röra sig upp mot Gammlia. Den 6 juni firar vi så klart nationaldagen – numera också på en helgdag.

Uppe på Gammlia var det mycket folk, men det var ganska kallt. Stundom tittade solen fram och då var det riktigt behagligt. Musik av hemvärnets musikkår, dans, tal av fd landshövdingen och sång av Umeå Manskör. Allt som allt en mycket trevlig tillställning.

Imorgon är det valdag. Jag hoppas att så många som möjligt går och röstar, om man inte redan har gjort det förstås. De frågor som är viktigast för väljarna är fortfarande ekonomin, jobben, klimatet och brottsligheten.

Varför ska man då rösta på moderaterna? Jag tar mig friheten att upprepa det jag skrev för några dagar sedan:

1. Vi tar ansvar för ekonomin och jobben. Krisen ska mötas med en ansvarsfull ekonomisk politik och en bevarad svensk modell.
2. Vi för en tuff klimatpolitik. Genom att exportera miljövänlig svensk el kan vi minska Europas beroende av fossila bränslen.
3. Vi tar krafttag mot den internationella brottsligheten. EU behöver stärka det europeiska polissamarbetet och införa nolltolerans mot narkotika.

Rösta på moderaterna imorgon!!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.