M-kvinnor kampanjade på Noliamässan

I vår monter på Noliamässan kunde man idag träffa företrädare för Moderatkvinnorna, som hade huvudansvaret för bemanningen. M-kvinnornas verksamhet i Västerbotten har fått sig ett riktigt lyft under senare år och de utgör en mycket viktig del i partiets verksamhet. På bilden ses Anna Hedman och Elisabeth Björnsdotter Rahm som glatt poserade för fotografen.

En som kom och besökte vår monter (eller möjligen sökte skydd för regnet!) var VK:s reporter Tom Juslin – här förevigad på bild. Det har ju blivit riktigt kul nu när vi förtroendevalda kan "bevaka" de som normalt bevakar och rapportera på bloggen 😉

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.