Studiebesök: Helsingborg och Göteborg idag

Är på plats i Helsingborg och strax blir det studiebesök i hamnen, för att sedan åka vidare till Göteborg med vår Umeå-delegation. Där ska vi besöka såväl Göteborgs Hamn, Stora Enso-terminalen och containerterminalen.

Syftet med resan är att dels diskutera samarbetsformer för att stärka Nordic Logistic Center ( =ge Umeå ökade godstransporter på järnväg), dels få en genomgång av godsvolymer och besöka de stora hamnarna.

Som ni ser på bilden ovan (tagen från hotellet)) är det lite mulet här i Helsingborg, och regnat har det också gjort. En titt ut genom fönstret skvallrar emellertid om att solen har börjat titta fram.

En bra dag för studiebesök. Vi hörs!

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.