En ny vecka har dragit igång..

..och det med besked. Först ut på morgonen var telefonmöte med M-företrädare. Därefter träff med gruppledare och politiska sekreterare för Allianspartierna i Umeå. Planering och genomgång av aktuella frågor.

Om ett tag börjar så styrelsesammanträde med Regionförbundet Västerbotten. Idag behandlar vi bl.a. förslaget till länstransportplan och de viktiga prioriteringar och avvägningar som skall göras i länet när det gäller infrastruktursatsningarna.

På lunchen är jag inbjuden i ett annat sammanhang att hålla ett litet föredrag på temat "Hur det fungerar i kommunstyrelsen i praktiken", eller något i den stilen. Ska bli kul. Och därefter direkt tillbaka för fortsatt möte med regionstyrelsen.

Full fart som vanligt. På återhörande!

2 kommentarer

  1. Dan Oskarsson

    Det är med glädje som jag konstaterar att det ”rätta” perspektivet förs fram i Länstransportplanen.

    Du är ung, men om du fortsätter så här kommer Du att få ett starkt inflytande i ett ”Nytt” Västerbottniskt Socialdemokratiskt Län. Ett län där Alla behövs och där varje arbetad timme räknas. Även de timmar som produceras från en moderat om det är värdeskapande för länet.

    Välfärd är att färdas väl. Låt färden för det skogstekniska klustret och färden för tillväxt och för välfärd ta avstamp i väg 363 på sin resa norrut genom vårt vackar län. Dan 🙂

  2. Dan Oskarsson

    Bra! Låt oss fortsätta bygga TILLSAMMANS ett , starkt Norrland med en infrastruktur som placerar oss i Europas centrum, den Europeiska marknaden för länets produkter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.