Inlämning av pepparkakshus senare idag

Så var det dags för årets prestigefyllda pepparkakshus-tävling mellan bl.a. lokala politiker, media och allmänheten i Umeå. Ska bli intressant att se vilka som ställer upp detta år.

På bilden ovan ser ni mitt moderata bidrag till tävlingen. Det är inlämning av tävlingsbidragen på Strömpilen och Sliperiet senare i eftermiddag. Själv åker jag dit och överlämnar pepparkakshuset vid 15.30-tiden.

Sedan är det bara att hålla tummarna när röstningen på de olika bidragen inleds onsdag den 9 december 🙂

Ha en fortsatt trevlig helg!

Etiketter: , ,

3 kommentarer

  1. Oscar

    Ni har inte chans Anders – ”Bagarn” Sellström kommer säker in med ett ”Luftslott” av pepparkaksdeg som beskriver KD:s politik om det ”verkliga folket” – dessutom har han säkert med fotografier som visar huset från alla vinklar – han extraknäcker ju även som fotograf!

    I valet till riksdagen 2010 har ni nog heller ingen chans då både C och KD är på väg ur riksdagen – kanske ni skall göra som Staffan Appelros (riksdagsman för m) föreslår ta stöd av SD – ”högern marcherar”!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.