Positivt om Sofiehemsskolan

Är nere i Stockholm och har idag dels haft gruppmöte med moderaterna på SKL, dels ett internt partimöte på riksdagen. Intressanta diskussioner och tillfällen att utbyta idéer med kollegor från andra delar av landet.

Lämnade den bärbara datorn på rummet imorse, eftersom jag tyckte att det räckte med att ha med sig mobilen på de möten jag skulle vara på. Dessvärre så dog mobilbatteriet oväntat, med konsekvens att jag blev utan kontakt med omvärlden under några timmar. Man inser hur beroende man är av att ständigt vara uppkopplad. Bl.a. så missade jag ett extrainkallat telefonmöte, som jag borde varit med på. Nu fick jag informationen ändå, men ändå ett intressant faktum – med dagens tempo i politiken går det inte att INTE vara tillgänlig.

Avslutningsvis har alltså Miljöpartiet lämnat in en motion om att bevara Sofiehemsskolan. Det är positivt. De partier som vill bevara skolan har majoritet i fullmäktige, om bara alla står fast vid detta när det verkligen gäller.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.