Grattis Terese Andersson!

 

Jag vill gratulera Terese Andersson till omvalet som distriktsordförande för Moderata Ungdomsförbundet i Västerbotten. Detta skedde vid distriktsstämman som genomfördes i Umeå under lördagen. MUF-distriktet i Västerbotten är ett av landets största, och mest aktiva, distrikt. En duktig styrelse, men engagerade och aktiva medlemmar gör att de i många delar utgör stommen för moderaternas olika kampanjer i Västerbotten.

Som länsordförande för Moderaterna i Västerbotten ser jag fram emot ett fortsatt gott samarbete med MUF i hela länet.

Grattis till Terese Andersson och hennes nyvalda/omvalda distriktsstyrelse!

 

 

Nedan bifogas det pressmeddelande som MUF skickade ut tidigare under lördagen:

Pressmeddelande 120225: Andersson enhälligt omvald att leda Moderata Ungdomsförbundet i Västerbotten.

Genom ett enhälligt ja omvaldes på eftermiddagen Terese Andersson, Umeå till ordförande för MUF Västerbotten.

– ”Jag är väldigt smickrad för det fortsatta förtroendet som jag fått och är övertygad om att den nyvalda styrelsen tillsammans kommer att leda ett redan blomstrande MUF-distrikt framåt! Det här är en väldigt bra grund inför valet 2014. Politiken lokalt och regionalt behöver starka ungdomsförbund för att kunna spegla och driva den aktuella samhällsdebatten framåt på ett relevant sätt”, säger den glada, omvalda ordföranden Terese.

MUF Västerbotten höll på lördagen den 25 februari distriktsstämma med ett 60-tal ombud och rekordmycket politiska motioner. Terese är den första kvinnan på 44 år som blivit vald till en sådan position inom MUF Västerbotten och fortsätter alltså ytterligare ett år.

Den nya styrelsen i sin helhet:
Distriktsordförande, Terese Andersson, 1:e vice ordförande, Isac Öberg, 2:e vice ordförande, Natalja Kaganovitch. Till ledamöter valdes, Linda Jervik Steen, Lisa Nilsson, Viktor Sjödin, Joakim Stighäll, Beatrice Backman samt Oskar Tegby.

Kontakt:
Terese Andersson
0708-404677

 

 

 

 

 

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.