Lycka till i Stockholm, Katja!

Idag har Katja Isacsson (på bilden ovan, från när vi tillsammans var DJ:s på Scharinskas Bakfickan för ca ett år sedan), vice gruppledare för Moderaterna i Umeå och ordförande för Umeå Centrala M-föreningen, meddelat att hon avslutar sina politiska uppdrag i Umeå.

Jag beklagar beskedet, även om jag har full förståelse för hennes beslut. Katja informerade mig innan helgen om hennes avsikter. Som bekant har ju Katja fått ett kanonjobb i Stockholm, där hon jobbar nära Filippa Reinfeldt. Det är svårt att hinna med att jobba på flera fronter samtidigt.

Från Moderaterna i Umeå tackar vi för hennes insatser så här långt, och hälsar henne välkommen tillbaka den dag hon vill. Hon är redan saknad.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.