Alliansen på Stora Nolia

Foto: Alliansen i Umeå samlas på Stora Nolia. Valseger 2014!

Igår var jag på Stora Nolia större delen av dagen. Tillsammans med övriga gruppledare i Allianspartierna: Peder Westerberg (FP), Mattias Larsson (C) och Veronica Kerr (KD) ägnade vi tid till att kampanja med Alliansen i Umeå. Med snart bara ett år kvar till valet börjar det dra ihop sig. Förväntningarna och förhoppningarna har också blivit högre bland människor om att få till stånd ett maktskifte och en förändring i Umeå i samband med valet 2014. Vi ska göra vårt allra bästa för att leva upp till dessa förväntningar.

Utöver att promenera runt på området och prata med umeåbor och andra tillresta, så gjorde vi också paus för att äta lite. Man blir hungring av att kampanja 🙂

bild

Som jag sa när jag blev intervjuad av en reporter igår på Nolia, så är vi från moderaterna inte intresserade – eller för den delen fokuserade – på att vinna väljare av andra Allianspartier. Det är ju i sig tämligen meningslöst att vi byter väljare mellan valen (det har ju varit lite så under många, många år) på den borgerliga sidan, utan fokus är att vinna över väljare och sympatisörer direkt från socialdemokraterna till nya moderaterna.

Vi kommer under hösten att fastställa våra valsedlar, efter den period av interna nomineringsprocesser som pågår sedan en tid tillbaka. Därefter påbörjas arbete med att ta fram ett valmanifest för moderaterna som kommer attt vara färdigt i god tid innan valet. Ambitionen är att även presentera ett gemensamt valmanifest för Alliansen i Umeå på samma sätt som inför valet 2010.

Om du vill vara delaktig i detta arbete är du hjärtligt välkommen att höra av dig!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.