Partiledardebatt kl. 20.00

Vi är tillbaka i Umeå efter att ha tillbringat helgen i Örnsköldsvik. Det blev lite trädgårdsarbete hos mamma, byte till vinterdäck , passade på att tömma mitt gamla pojkrum och sen umgicks vi med släkten. Mycket trevligt.

Jag blev igår uppringd och intervjuad av VK som liksom Folkbladet också gjorde en artikel om detta med framtida planerna för nuvarande biblioteksfastigheten. Från moderaternas sida har vi ett bra tag sagt att vi anser att fastigheten ska säljas. Idén om att bygga bostäder där gör vi tummen upp för, men vilken/vilka aktörer som får köpa fastigheten och bygga bostäderna är inte avgjort. AB Bostaden är en sådan aktör, men det kan ju också finnas privata aktörer som kan göra detsamma. Men fler bostäder i centrum, gärna hyreslägenheter, vore välkommet. Hoppas att vi kan komma fram med en snabb lösning på detta.

Ikväll är det förövrigt partiledardebatt på SVT2 kl. 20.00. Jag hoppas att många kommer att titta. Med mindre än ett år kvar till valet börjar det dra ihop sig.

Nya Moderaterna mot de gamla socialdemokraterna.

2 kommentarer

  1. Johan

    Nya Moderaterna med sin gamla klassiska skattesänkarpolitik, vi går inte på era populistiska lögner längre! När ni med fredde och anders i spetsen säger att det ska löna sig att jobba menar ni ju att det ska straffa sig att inte jobba så att folk ska tvingas ta ”flexibla” låglönejobb som gynnar arbetsgivarna.
    Se bara på restaurangbranschen, ni har ju inte gjort nånting för att dom anställda där ska få tryggare anställningar som gör att fler av dom törs/vill satsa och jobba kvar i den branschen. Istället hittar ni på en ny ursäkt för att få sänka skatten, dvs att sänka restaurangmomsen… pengar som går rakt ner i arbetsgivarnas fickor!

    Vore jag moderat skulle jag vara riktigt orolig inför partiledardebatten för det är slut på erat siffertrixande nu! Eftersom detta är sanningen kommer väl du anders inte ens att orka svara min kommentar så jag får väl publicera den på andra ställen istället. Nånstans där den gör nytta.

  2. lf

    Nej, du har fattat det helt fel. Det är en ny och stark socialdemokrati mot gamla och trötta moderater.
    Du kan ju bara titta till oponionsundersökningarna .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.