Gott slut & ett Gott Nytt År!

Så kom det lite snö i alla fall. Vi får väl se om den ligger kvar. Nu håller vi tummarna att det blir några grader kallare, så att SM-veckan kan genomföras enligt planerna liksom invigningen av kulturhuvudstadsåret. En dag som denna tänkte jag emellertid undvika att blogga om politik – det kommer det bli desto mer av under 2014.

För egen del blir det i afton nyårsfirande med goda vänner här i Umeå. Hoppas att ni alla får umgås med nära och kära, och ha det riktigt trevligt. Ta det lugnt med smällare och raketer, så att det inte blir en massa onödiga olyckor. Inte minst för många hundar är det en jobbig kväll som väntar med allt smällande.

Stänger igen datorn för dagen, så därför vill jag redan nu passa på att önska er alla ett Gott Slut på 2013 & Ett Gott Nytt År!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.