Val till Europaparlamentet äger rum den 25 maj!

Nästa val närmar sig med stormsteg. Och det är ju inte de allmänna valen till kommun, landsting och riksdag som jag i första hand syftar på. Om 2,5 månader så är det nämligen dags att välja till Europaparlamentet.

Om våra moderata toppkandidater kan du läsa här.

I dag har Moderaterna fyra av totalt 20 svenska ledamöter i Europaparlamentet. Moderaterna i Europaparlamentet arbetar övervägande med frågor som leder till fler jobb, bättre förutsättningar för företag, ökad ekonomisk tillväxt, frihandel, miljö, brottslighet, fred och fri rörlighet. Vi moderater arbetar även för att EU:s skattemedel ska gå till rätt saker och för att minska byråkratin.

Alla elva moderata ministrar, inklusive statsministern, driver på i sina respektive råd för frågor som beslutas bättre av EU:s medlemsländer gemensamt än nationellt av respektive medlemsland. Det gäller bland annat åtgärder för att minska effekterna av den ekonomiska krisen i Europa och förebygga kommande kriser, bättre förutsättningar för tillväxt och jobb på en fungerande inre marknad, friare handel och fri rörlighet, tuffare tag mot brott, miljöfrågor och en effektivare utrikes- och säkerhetspolitik. Moderaterna har en klar uppfattning om hur vi på bästa sätt kan använda Europasamarbetet för att skapa ett starkt EU för Sveriges bästa. Detta leder i sin tur till att Sveriges inflytande i världen ökar.

Så rösta på Nya Moderaterna även i EU-valet den 25 maj!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.