Tack för förtroendet!

Idag har vi stämma med Moderaterna i Västerbotten, och nu under eftermiddagen fortsätter vi med utbildningspass för kandidater och ombud inför höstens val. Passar på att tacka för förtroendet – har idag blivit enhälligt vald till ordförande för länsmoderaterna för nionde året i rad.

Pressmeddelande 140412:

Ågren vald till M-ordförande i Västerbotten för nionde året

Under lördagen samlades de valda ombuden för moderaterna i Västerbotten till länsförbundsstämma på Umeå Folkets Hus. Det moderata länsförbundet i Västerbotten är det största av de moderata länsförbunden i Norrland. Anders Ågren fick förnyat förtroende som länsordförande.

Sedvanliga stämmoförhandlingar genomfördes, med behandling av motioner och propositioner. Stämman gästades av socialförsäkringsminister Ulf Kristersson (M), som talade på temat ”Framgångar, utmaningar och vad valet 2014 handlar om”.

En enig stämma valde Umeås moderata kommunalråd Anders Ågren till länsförbundsordförande för nionde året i rad.

– Jag är tacksam för förnyat förtroende. Politik är ett lagspel, och jag är stolt över att leda ett starkt lag som drar åt samma håll i Västerbotten, säger Ågren i en kommentar.

– Nu laddar vi upp inför valet 2014. Det går bra för partiet i länet just nu, och vi har kommit längt när det gäller dörrknackningskampanjen. Av de 26.000 samtal som skulle genomföras innan valdagen så har vi redan hunnit med 18000 samtal med västerbottningarna.

– Vi kommer glädjande nog att göra come-back och ställa upp med valsedlar i Dorotea, Norsjö och Malå där vi i tidigare val saknat kandidater, säger Ågren i en avslutande kommentar.

Den nyvalda styrelsen i sin helhet:

 

Ordförande: Anders Ågren, Umeå

Förste vice ordf: Elisabeth Björnsdotter Rahm, Lycksele

Andre vice ordf: Edward Riedl, Umeå

 

Ledamöter:

Andreas Löwenhöök, Skellefteå

Kenneth Isaksson, Robertsfors

Agneta Nilsson, Vännäs

Nicklas Sandström, Umeå

Johan Söderberg, Skellefteå

Jeanette Knutstam, Vindeln

Terese Andersson, MUF

 

Adjungerad

Gunilla Andersson, Skellefteå, Senioransvarig

 

En kommentar

  1. lf

    Jag gratulerar.
    Då det gäller dörrknackningskampanjen så saknar den politisk betydelse.
    Om du tror att antalet dörrknackningar skulle gynna er så måste ni vara ordentligt naiva.Ja det är klart om man få tro din kompis Edvard Riedel så blir ni omfamnade vid varje dörr.
    Nä, Anders Ågren,kommunmedborgarna vill nog ha svar på andra frågor som ni alla i den politiska ledningen gemensamt har beslutat er för att dölja för medborgarna.
    Detta är skrämmande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.